Materialen Dakrenovatie

Welke materialen gebruiken wij?

Boei delen / Zij wangen

Voor het bekleden van de boei delen en zij wangen gebruiken wij verzinkt staal met een in de meest voorkomende kleuren top coating. Wij bieden 30 jaar kleurgarantie voor de aan het weer blootgestelde zijdes. Het product is ontwikkeld om in de meest veeleisende omgeving te presteren.

In verschillende kleuren mogelijk.

Dakbedekking:

voor het bedekken van het dak van de dakkapel gebruiken wij A-kwaliteit bitumineuze dakbanen. Dit is een gewapende APP dakbaan. De banen zijn aan het weer blootgestelde zijde afgewerkt met leislag, dit zorgt ervoor dat de bitumineuze banen minimaal worden blootgesteld aan de weersinvloeden. Wij bieden 12 jaar garantie op de geleverde en verwerkte dakbanen. Dit kan verlengt worden naar 20 jaar indien u het onderhoud hiervan door ons laat uitvoeren.

A-kwaliteit bitumineuze dakbanen

Lood/loodvervanger:

Voor het afwerken van de aansluiting van de dakkapel naar het dak gebruiken wij traditioneel lood met een zelfklevende zijde, doordat de loodslab aansluiting verkleeft word aan het dak is opwaaien van het lood en ophopend vuil tussen dak en lood verleden tijd. Wij bieden 12 jaar garantie op het geleverde en verwerkte lood
Ook werken wij met loodvervanger op basis van rubber polymeren met een aluminium wapening. De loodvervanger heeft ook een zelfklevende zijde. Wij bieden 15 jaar garantie op de geleverde en verwerkte loodvervanger

12 jaar garantie op het geleverde en verwerkte lood

Isolatie:

Voor het isoleren van de dakkapel gebruiken wij een isolatie folie van slechts 1,2 cm dik met een isolatie R-waarde van 4,44. Doordat de isolatie een minimale dikte heeft zal de overstek van de boei delen, de aansluiting naar het dak en de dak opstand niet aangepast hoeven te worden.

Isolatie folie van 1,2 cm dik